2009. szeptember 22., kedd


Jó napot kívánok, A Gazdasági Világválság Bt és a Global Warming Kft megbízásából hívom. Ne kérdezze, nem direkt lettem marketinges a Passzát fújt ide az irodába aztán itt ragadtam. Igen, a Passzát Lajos, igen akinek a nikkelszamovárgyára is van, de ez most nem érdekes.
A telefonkagylóhoz celluxosztam a kezem, és egy néhai lovon ülök. Csak az iránt érdeklődnék öntől, mint a társadalom egyik reprezántánsától, hogy a társadalom kellőképpen van e beszarva, hogy ez a kettő apokaliptikum itt fenekedik magukra a társadalom tagjára, mint egyfajta szociális pestis.
Szeretném ha legalább arról tudna számot adni, hogy legalább meg tetszenek lenni ijedve. Nehogy ámítsa magát azzal, hogy a tudomány a hit, vagy akár művészet viszi előre a világot, egy nagy frászt. A félelem az ami igazgat itt mindent, ezért van az, hogy gyakorlatilag mindig az e félelem által kitaposott kényszerösvényen halad a kényköves pokolba bele minden. Kényszer ez az elejétől fogva, na ne mondja, hogy nem tudta. Az irány egészen bizonyos a legelejétől fogva, de azért jó lenni jól landolni, tudja.
Jó lenne nekünk tudni, hogy holnap mit mondassunk be a televízióba, tartunk tőle, hogy a kedves társadalom kezd elfásulni, a féléves mummus-zárszámadáson 30%-al csökkent közijedtség szintje.
Tessen egy kicsit beszarva lenni, kérem önt. Lássa be, az is egyfajta egyensúly, ha ön fél. Tessen többet sírni, ha nem teszi el fog szikesedni az országunk, és nem mi leszünk az okai, időben szóltunk. Nem jókedvükben ijesztegetjük önt, minden könycseppre szükség van ilyen ínséges időkben. Azok akik otthonukban sírnak és nem köztereken, tehát a feketesírókkal szemben nem leszünk kíméletesek, ezt úgy értse ahogy mondom. A tagállamok közt sereghajtók vagyunk a humánöntözésben, szankciókon gondolkodik a Szovje..., az Eu. Tessen felvenni hiteleket, és tessen sírni. Klímapolitika, érti. Na csak ennyit akartam, viszhall.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése