2005. augusztus 2., kedd

Kedves kis mulatság számomra, ha átnézhetem az admin oldalon a keresett szavakat és kifejezéseket. Már az is átfutott az agyamon, hogy tkp ez az egész blog ezért van, hogy ezért csinálom, egyéb valamire való ötletem nincsen, csak azt tudom, hogy ez egy szeglet, se több, se kevesebb (néha azért mégis a kevesebb, néha meg az volna jó ha több volna). A valamire számítás miatt. Megnyilvánulásaim vegyesek, nagyon is jól tudom, hogy a "pina" mint olyan, az univerzum egyik máig hitelesnek megmaradt rendező elve, kollektív tudatunkat, mi tagadás hol a klitorális, hol a hüvelyi állandó szervezi újra és újra, ám az elképeszt, hogy a világ azon szegletében, amely jelen esetben ezt a blogot, vagy mit jelenti,... szóval hogy itt ezt kérdezni olyan....anakronisztikus.
Most a szemem azon akadt meg (ez olyan plasztikus utalásszerűség), hogy olyas valaki is olvas akinek nemisége holtvágányon vesztegel, és - nyilván tévedésből - engem választott szexuális pályaudvara állomásfőnökéül - nevezett ugyanis tőlem remélte megtudni azt amit (valóban) feltétlenül tudni érdemes -
"a pina részei".
És akkor jutnak eszembe olyanok
"Bizony mondom néktek, hogy ha a pináról semmit sem tudtok - akkor bizony semmit, szart se tudtok, könnyebb a tevének bedugni a tű fokába, mint a tudatlannak a világtitkokat megfejteni, aztán, hogy bizony mondom néktek és vala meg lőn" - Immanuel Cunt.
Némileg zsákutca is ez, hiszen a "pina részei"-ről áhít megtudni valamit a szörcsölő. Ha a tájékozódás, úgy fogalmazódna meg, hogy : "a nő részei", akkor gondolkodás nélkül tudnám mondani, hogy a nő részei, ...szóval akkor mondhatnám, hogy mindemellett szerintem a nő része "az is". De így, nem mondhatom, hogy a pina legfontosabb része a nő volna. Azért nem mondhatom, mert általánosító, nem mindig igaz, de amikor igen, akkor pedig nagyon is fájdalasan az. Más vetülete is van a dolognak, ha gondolkodni kezdek mindezeken, korlátaimba vagyok ütközni kénytelen, felimerni a tényt, a pináról vallott nézeteim divatja múltak, (valamint) meglévő ismereteim felületesek, vagy már azok sem. Ha úgy képzeljük el az egészet, mint egy univerzumot, akkor valami olyannak mondhatnám magam,... szóval hogy olyan vagyok mint egy műhold, aki lesodródott a pinakörüli pályáról. Más kérdés, hogy kódolt, nehezen megfejhető üzeneteket küldök a földi irányításnak, de ez most tényleg nem vág ide. Mert az ilyesmi sehova se vág.
A helyzet valóban úgy áll, hogy nehéz itt okosnak lenni, alanyi jogon leginkább, meg aztán igény se nagyon van reá.
De azt gondolom, a pina is csak olyan mint minden más, van eleje meg vége - negatív kiterjedése, felső része és alsó, aztán ki ebben, ki abban hisz. A felpinisták a felső részben, az alpinisták az alsóban. Ott izgatolódnak, és esküsznek igazukra. Ha lándzsát kell törni valami felett, a szomszédba, szomszájba mennek, és ha lehet, nem fogalmaznak a szőr mentén. Az ínyencebb rajongók fanszőr-ünnepeket rendeznek, aztán pedig elmennek skandináv lottót, vagy seggrepacsit játszani .
A másik keresett kifejezés, a "a selymes pina" volt a múlt hónapban, az erről való elmélkedést, a brózoló szíves engedelmével magamtól távol tartanám, nem akarom a pináról alkotott hamis elképzeléseimet, textílipari tájékozatlanságommal elegyíteni. Csak rontanék a helyzetemen. Ami ápol, az tuti hogy egyben el is takar, sőt lesz jövőre is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése