2005. október 22., szombat

Méregtelenítek. Az első fázisában tartok. Hogy pontosan értsetek, mindők közül ez a legfontosabb. Ekkor dől el hogy milyen hatékonyága lesz. Ebben a szakaszban kell megteremteni azokat az előfeltételeket, melyek egyáltalán értelmet adnak az egész hercehurcának. A jól megalapozott méregtelenítő-kúra legelemibb szabálya, hogy először létrehozzuk azt a méregszintet, amelyet aztán később eltávolíthatunk és sikeres végkifejlet esetné (merjünk dysgraphiásak lenni) pszichowellness diplomát adhatunk magunknak, így jelentősen növelve ezzel önbizalmunk állandóját.
Kezdőknek - az elve kudarcra ítéltség okán, mert az általában nem jó, ha valami elsőre sikerül - 3 doboz tetszőleges márkájú cigaretta javasolt, napi egyszeri - étkezésnek nem nevezhető kiegészítő nyammogás mellett.
Random márkájú sörökből, de ha lehet a szarabbik fajtákból, gyomrunk befogadáshoz mérten a legtöbbet kell szervezetünkbe bevinni. Az IAPI (International AntiPoison Institue) alapszabályában engedélyezettek a következő mérgesítő szerek is ( gyümölcs- vagy gyümölycsízű pálinkák, minőségi, de inkább kannás borok, mézes snapszok, egyebek).
A személyes higiénirára szánt időt, a méregbevitelre áldozott idő okán módosítsuk a zéró tartomány felé, aludjunk ruhában, cipősön, és két naponta hányjuk le magunkat, a hajmosás nemtelen eszözétől is igyekezzünk tartózkodni. Gyengébb vagy erkölcsileg ingatagabb érzelmi lábakon állók (jajj de szép lett ez), dugják el borotváikat, nőneműek epilátoraikat. A méregtelenítő kúra második fázisa arról ismerszik fel és rajzolódnak ki kontúrjai, amikor a hónaljunk és a szájunk szaga menthetetlenül, de nagyon erősen az elviselhetetlennek is joggal nevezhető tartományba ért, de azt is testünk és idegrendszerünk beszédes válaszaként könyvelhetjük el, ha lehugyozott nadrágban állunk a csempék mintázatát megfejteni készen és azt kérdezzük magunktól, hogy; hol vagyok? és erre ki szólt? válaszreakciót adjuk.
Ekkor ki-ki vérmérséklete szerint dönthet nekiláthat-e a második fázisnak, vagy közértbe megy.
OTTHON, EGYEDÜL SENKI NE PRÓBÁLJA KI.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése