2004. június 16., szerda

Volt egy nőm. (Na most ezt így azonnal tessék befejezni - így nem lehet kezdeni semmit - ez nem anyag így/cenzor/). Volt egy kedvesem, egy szeretőm. Volt. Ugye érthető, hogy aktuelite nincs, ugye ebből rögtön kitűnik, hogy a volt szócska itt azt irányozza elő, hogy már nincs,...ugye ez világos, hogy ez a volt szócska a jövőbe mutat, paradox módon, vagy éppen ellenkezőleg. Lehetne ezt hosszaban is, de röviden ennyi.


Volt egy nőm (Na most ezt így azonnal tessék befejezni - így nem lehet kezdeni semmit - ez nem anyag így/szenzor/). Nem volt nekem egy kedvesem, egy szeretőm. Aki sose volt, csak mondjuk, ha a körülmények kis fuvallati felém libbentik a szoknyáját, akkor lehett volna.Ha a szelek a kezemre játszanak. Ugye világos, hogy itt - ehelyt - a szoknya szó a múltba mutat, vagy egy épp lehetséges, de meg nem történt jövőbe, de semmiképpen nem a valósba, paradox módon, vagy éppen ellenkezőleg. Lehetne ezt hosszabban is, de röviden ennyi.

Volt egy.....elképzelésem (na, ez az),lehetne ezt hosszabban, de röviden ennyi. Fényév(e)(a) (kinek hogyan) nem láttalak.

Volt egy....mozdulatom (egyszerűen pazar),ezt sehogy nem lehet.
Se hosszan.
Se röviden.
Ott van felejtve.
Csak nem is sejti.
Titok.
Közös.
Tőlem.
az.
Tőle,
van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése